RTV Rijnstreek kijkt terug op succesvolle marathon voor Rumah Kita

De lokale omroep RTV Rijnstreek uit Wageningen heeft van 17 t/m 23 december op radio en tv een succesvolle kerstmarathon verzorgd voor het goede doel; een belevingstafel voor Rumah Kita in Wageningen. Tijdens de marathon was de uitzending ook via deze website live te volgen.


In de pop-up-winkel Hoogstraat 15 in Wageningen werden live de radio- en TV-opnames gemaakt. Tijdens de week waren er vele acties voor het goede lokale doel, een belevingstafel voor Rumah Kita. Een belevingstafel is een tafel met een touchscreenblad dat door middel van een hand of vinger in actie komt.
RTV Rijnstreek wil op vele manieren geld inzamelen voor deze belevingstafel door vele activiteiten in en rondom de studio’s zoals een kindercafé in Brownies en Downies, een open podium; iedereen kan komen zingen, dansen of een act opvoeren, Wageningse sing a songwriters zijn langs geweest en er werd aandacht besteed aan de kerstboomactie van Hanita Arns Makelaardij en eetcafé De Kater op woensdagmiddag. Ook zijn radioreporters en TV teams de stad in gegaan en de korenavond is opgenomen voor uitzending op radio en TV.
De week werd afgesloten met een Indische vrijdag. ‘s Middags was er een minibraderie met lekkere Indonesische hapjes en een optredens van bands.
Vele ondernemers hebben hun bijdrage geleverd voor de belevingstafel van Rumah Kita.