Gouden Jaren: Indonesië op NPO 1

Op donderdagavond vanaf 21:30 uur wordt het programma Gouden Jaren uitgezonden bij NPO 1. Momenteel gaat het over Indonesië.

Acht bekende landgenoten reizen voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Hoe werken, leven en wonen hun leeftijdsgenoten? Na een vermoeiende reis komt de groep aan in Yogyakarta. Ze zijn zeer onder de indruk van de plek die zij de komende weken thuis gaan noemen.

Tijdens een bezoek aan het door Nederlanders gebouwde Fort Vredenburg, raakt Sandra Reemer geëmotioneerd als ze zo direct geconfronteerd wordt met de geschiedenis van haar familie. Noraly Beyer ontmoet tot haar grote verrassing een bevriende oud-collega. De begroeting is spectaculair te noemen.

Het programma wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 21:30 uur op NPO 1 en wordt herhaald op zaterdag om 13:10 uur, eveneens op NPO 1.

One Reply to “Gouden Jaren: Indonesië op NPO 1”

  1. Leuk programma hoor. Ik heb het opgenomen voor vrienden

    Voor deze website een klein foutje in de tekst bij programma herhaald. 2017 ipv 2016

Comments are closed.