Bijzondere uitzending Tempo Dulu op 21 februari

ARNHEM – In de uitzending van Tempo Dulu van 21 februari waren Justine Pelmelay en Stella Makadoero te gast.
Natuurlijk ging het over de nieuwe en veelbelovende formatie The Philly Ladies. Winny had gezorgd voor een heerlijke maaltijd en Stella en Justine verrasten de luisteraars op een live performance van één van hun nummers. Het derde lid van de formatie, Elleke, kon helaas niet aanwezig zijn.

Stella en Justine presenteerden aan de luisteraars ook hun top 20. In de top 20 stonden mooie nummers helemaal volgens de stijl en voorkeur van hen. Als eerbetoon aan haar overleden broers koos Stella het mooie nummer van Challenge; “Widuri” . John van Hese droeg dit mooie en gevoelige nummer ook op aan Ciska Cress en Ans Gevers. Twee markante dames die ons recentelijk zijn ontvallen en zo veel betekent hebben voor velen, ieder op hun eigen manier.

De uitzending is terug te beluisteren op www.radiotempodulu.nl
Voor de uitvoering van “Widuri” zie deze link: https://youtu.be/xwUCahiFyX4

Foto’s: Tjampoer.nl